Predlog KS Artiče plana investicij, ki jih izvaja Občina Brežice za leto 2016 do 2018 <<

Krajevna skupnost Artiče
Artiče 38, 8253 Artiče
Tel. 07/49-56-314
GSM: 040/204-960
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

OBVESTILO <<

FOTO SEKCIJA

Predsednik sekcije: Matej Kramžar


Foto sekcija KUD Oton Župančič Artiče je skozi vsa leta delovala v takšni ali drugačni obliki. Ob ustanovitvi se je imenovala Foto-kino sekcija. Ustanovljena je bila leta 1980 pod vodstvom Vinka Šebreka, njegovo delo pa je nadaljeval Martin Zupančič, učitelj na osnovni šoli Artiče. Ustanovljena je bila z namenom zabeležiti vse pomembne kulturne in druge dogodke, jih arhivirati, ob posebnih priložnostih tudi predvajati, predvsem pa ohraniti kot zapis za poznejše generacije. Pripravila je kar nekaj odmevnih razstav in se uspešno udeleževala občinskih, regijskih in državnih natečajev. Kasneje je vodenje sekcije prevzel Miran Bogovič, od leta 2003 naprej, pa to vlogo upravlja Matej Kramžer.

Tudi danes je še vedno osnovno poslanstvo sekcije zabeležiti, predvsem pa arhivirati vso kulturno dediščino preostalih sekcij kulturnega društva, ki nastaja skozi leta doma in v tujini. Foto sekcija je v zadnjih leti dobila nov zagon, povečala članstvo, se začela udeleževati mednarodnih natečajev in pripravljati razstave. Člani si na rednih tedenskih srečanjih izmenjujemo znanje, se dopolnjujemo in nenehno spodbijamo k iskanju novih poti k izboljšanju naših izdelkov. 

Zagotavljanje požarne varnosti v primeru motenj, ki jih za podjetja in druge ustanove predstavlja epidemija
Poleg poslovnih tveganj lahko motnje, ki jih predstavlja epidemija COVID 19, močno vplivajo na požarno varnost v podjetjih in drugih ustanovah. Možni scenariji, ki jih morajo podjetja oz. ustanove morajo upoštevati pri poslovanju podjetja v kriznih situacijah:
Preberite več ...

 

OBVESTILO O KURJENJU V NARAVNEM OKOLJU 
Zaradi trenutnih razmer v državi, povezanih z epidemijo COVID-19 (korona virusa) in sončnimi ter toplimi dnevi v prihodnjih dneh vas naprošamo, da bodite previdni pri spomladanskih opravilih na vrtovih, travnikih, njivah, gozdovih in v okolici hiš. Svetujemo vam previdnost in pravilno uporabo ognja v naravnem okolju.
Preberite več ...

 

TELOVADBA V PROSVETNEM DOMU IN OŠ ARTIČE

Športno društvo Artiče vabi vse zainteresirane, da se nam pridružite, že v tretji sezoni delovanja društva. Organiziramo naslednje aktivnosti:

Preberite več ...

PROJEKT ARTIŠKA POT ZDRAVJA

Obveščamo vas, da se je projekt Artiška pot zdravja uvrstil v participativni del proračuna občine Brežice  "Moja skupnost - sodelujem". Izbranih je bilo še 15 drugih projektov, ki si jih lahko preberete na tej povezavi.
Hvala, ker ste glasovali.
Preberi več...


MOJA SKUPNOST SODELUJEM!

Participativni proračun občine Brežice za leti 2020 in 2021

Preberite več ...

JAVNO OZNANILO
Objava javnega naznanila o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta za IPC Brezina

Preberi več

 

 

Za odpiranje dokumentov potrebujete "PDF Reader", ki ga brezplačno dobite   tukaj.
info@artice.si | http://www.artice.si
tel. 07/49-56-314 |
gsm. 040/204-960
(C)2006-2012
Krajevna skupnost Artiče
Vse pravice pridržane