Predlog KS Artiče plana investicij, ki jih izvaja Občina Brežice za leto 2016 do 2018 <<

Krajevna skupnost Artiče
Artiče 38, 8253 Artiče
Tel. 07/49-56-314
GSM: 040/204-960
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

OBVESTILO <<

Gorenjcem smo predstavili našo brežiško nošo in odrsko postavitev »Po jurjevem«, ki je ravno primerna za ta čas v letu. Proslavili smo prihod pomladi in se pripravili na Veliko noč, ki bo kmalu tu. Z takšnimi nastopi predstavljamo našo bogato posavsko, brežiško in artiško kulturo.

Vikend se je nato intenzivno nadaljeval. V nedeljo smo se predstavili na regijskem Maroltovem srečanju folklornih skupin Dolenjske, Bele Krajine in Posavja, in to kar z dvema skupinama! Plesala je veteranska skupina, ki obuja folklorne korake od lanskega leta ter odrasla skupina, ki vsako leto zakuha kaj novega. Za obe skupini je regijsko tekmovanje dokaz, da folklora v Artičah še kako živi. Rezultatov še nekaj časa ne bo, zato bomo zaenkrat stiskali pesti, da se bomo lahko udeležili tudi državnega tekmovanja. Do takrat bomo pridno vadili in še naprej po Sloveniji in tujini prenašali našo energijo, igrivost in bogato kulturno dediščino našega in širšega območja Slovenije.

Po napornem vikendu pa se je prišel deževen in oblačen ponedeljek, ampak ne za nas! Danes se veselimo in vsem sporočamo, da sta se tudi Otroška FS KUD Oton Župančič Artiče in Otroška FS Osnovne šole Artiče z mentoricami Vesno Bogovič, Janjo Omerzu in Barbaro Bogovič uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo 26. aprila v Novem mestu. Iskrene čestitke!

 

Zapisala: Barbara Bogovič in Nina Ogorevc

Foto: Matej Kramžer


Cerklje na Gorenskem - 6.april 2019


Medobmočna revija Brežice - 7.april 2019


 

Zagotavljanje požarne varnosti v primeru motenj, ki jih za podjetja in druge ustanove predstavlja epidemija
Poleg poslovnih tveganj lahko motnje, ki jih predstavlja epidemija COVID 19, močno vplivajo na požarno varnost v podjetjih in drugih ustanovah. Možni scenariji, ki jih morajo podjetja oz. ustanove morajo upoštevati pri poslovanju podjetja v kriznih situacijah:
Preberite več ...

 

OBVESTILO O KURJENJU V NARAVNEM OKOLJU 
Zaradi trenutnih razmer v državi, povezanih z epidemijo COVID-19 (korona virusa) in sončnimi ter toplimi dnevi v prihodnjih dneh vas naprošamo, da bodite previdni pri spomladanskih opravilih na vrtovih, travnikih, njivah, gozdovih in v okolici hiš. Svetujemo vam previdnost in pravilno uporabo ognja v naravnem okolju.
Preberite več ...

 

TELOVADBA V PROSVETNEM DOMU IN OŠ ARTIČE

Športno društvo Artiče vabi vse zainteresirane, da se nam pridružite, že v tretji sezoni delovanja društva. Organiziramo naslednje aktivnosti:

Preberite več ...

PROJEKT ARTIŠKA POT ZDRAVJA

Obveščamo vas, da se je projekt Artiška pot zdravja uvrstil v participativni del proračuna občine Brežice  "Moja skupnost - sodelujem". Izbranih je bilo še 15 drugih projektov, ki si jih lahko preberete na tej povezavi.
Hvala, ker ste glasovali.
Preberi več...


MOJA SKUPNOST SODELUJEM!

Participativni proračun občine Brežice za leti 2020 in 2021

Preberite več ...

JAVNO OZNANILO
Objava javnega naznanila o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta za IPC Brezina

Preberi več

 

 

Za odpiranje dokumentov potrebujete "PDF Reader", ki ga brezplačno dobite   tukaj.
info@artice.si | http://www.artice.si
tel. 07/49-56-314 |
gsm. 040/204-960
(C)2006-2012
Krajevna skupnost Artiče
Vse pravice pridržane